Coping

Libra

Therapie & Coping

   De praktijk voor therapie, coping, coaching en educatie!


Coping

Coping komt uit de Engelse taal en betekent ‘omgaan met’. Coping biedt de mogelijkheid om jezelf te kunnen veranderen,of te verrijken als je dat ook wilt. Dit kan door middel van aanleren van diverse vaardigheden of trainingen, deel nemen aan rolspellen, advies van voeding, bewegingstechnieken.

Je goed leren voelen, stevig in je schoenen staan, een gesprek aan durven en voor jezelf opkomen. Ontdekken waarom een schoolsysteem voor jou niet werkt en oplossingsgericht aan de slag gaan. Leren omgaan met je kind of een bijzonder kind, bijvoorbeeld een heel druk kind of een kind met ADHD. Als extra bestaat de mogelijkheid voor een hele middag opvang, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.


U kunt een afspraak maken om in ons bedrijf deel te nemen aan een (groeps)cursus of persoonlijke begeleiding. Indien gewenst kunnen wij de afspraak plaats laten vinden op uw locatie of bedrijf.


Er zijn heel veel vaardigheden die kunnen bijdragen aan het beter omgaan van deze moeilijkheden. Ook kunnen we een training op maat maken mocht dit gewenst zijn. Je moet het zien dat een cliënt bepaalde schema’s nog niet bezit , maar deze zijn te leren. Als je immers niet weet hoe je iets moet doen kun je een opdracht ook niet uitvoeren. Van sociale vaardigheidstraining, zelfcontroletraining tot attributietraining, ze zijn er allemaal om je te verrijken en inzicht te geven om verder te gaan zoals jij wenst.


Voor actuele prijzen en vragen  kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Libra Therapie & Coping