Welkom

Libra

Therapie & Coping

   De praktijk voor therapie, coping, coaching en educatie!


Welkom!

Mensen kunnen te maken krijgen met gebeurtenissen of problemen waardoor ze uit balans raken. Een ontwikkelingsproblematiek kan ook in de mens zelf al aanwezig zijn. In onze praktijk vindt u een deskundig team dat met een luistert oor voor u klaar staat, zij helpen u het probleem aan te pakken.

De behandelmethode is gebaseerd op de theorie dat gedachten, gevoelens en gedrag met elkaar onlosmakend verbonden zijn. De behandelingen zijn breed inzetbaar (bij kind, jeugd en volwassenen) en geven een helder beeld. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden en welke behandeling het beste bij u past, waarmee u uw dagelijkse functioneren weer volledig kunt doen of balans vinden.

Tevens kunt u werken om verder te ontwikkelen, kwaliteiten in jezelf ontdekken.

Wij werken Evidence –Based.


Coping.

Coping komt uit de Engelse taal en betekent ‘omgaan met’. Coping biedt de mogelijkheid om jezelf te kunnen veranderen,of te verrijken als je dat ook wilt. Dit kan door middel van aanleren van diverse vaardigheden of trainingen, deel nemen aan rolspellen, advies van voeding, bewegingstechnieken.

Je goed leren voelen, stevig in je schoenen staan, een gesprek aan durven en voor jezelf opkomen. Ontdekken waarom een schoolsysteem voor jou niet werkt en oplossingsgericht aan de slag gaan. Leren omgaan met je kind of een bijzonder kind, bijvoorbeeld een heel druk kind of een kind met ADHD. Als extra bestaat de mogelijkheid voor een hele middag opvang, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.


U kunt een afspraak maken om in ons bedrijf deel te nemen aan een (groeps)cursus of persoonlijke begeleiding. Indien gewenst kunnen wij de afspraak plaats laten vinden op uw locatie of bedrijf.


Afspraak maken:

U kunt het beste een afspraak maken door ons een e-mail te sturen op: secretariaat@therapieencoping.nl

Beschrijf in uw bericht duidelijk uw verzoek, zodat we uw afspraak bij de juiste persoon kunnen plaatsen.


 

Agenda:

Om te voorkomen dat u zonder afmelding niet op uw afspraak verschijnt, hanteren wij een tarief voor verzuim. Hiermee blijft onze hulpverlening optimaal en lijden we geen onnodig tijd- en omzetverlies.


Voor het afzeggen of verplaatsen van de gemaakte afspraak dient u minimaal 24 uur van te voren ons te contacteren. Vermeldt duidelijk om welke behandeling het gaat en met wie u de afspraak zou hebben.

Libra Therapie & Coping