> Wie zijn wij?

Libra

Therapie & Coping

   De praktijk voor therapie, coping, coaching en educatie!


Wie zijn wij?

Arice

  Het is helemaal geweldig om kind, jeugd en volwassenen te leren leren op een ontspannen en voor hen interessante en begrijpende manier. Al sinds 1979 ben ik al actief als jeugdleidster, mijn carrière ben ik begonnen bij de Kinderbescherming in Rotterdam. Na mijn opleiding hiervoor heb ik de kunstacademie gevolgd. Ik heb mijzelf vervolgens ontplooid als schrijfster en de opleiding tot coach bij leerproblemen voltooid.

De laatste 18 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Na 14 jaar basisonderwijs, ‘speciaal  begeleiden van kinderen met leerproblemen’, ben ik overgestapt naar het MBO voor volwassenen als coach. Hierna heb ik mijzelf gespecialiseerd en gediplomeerd in cognitieve gedragstherapie.


Om kinderen met ADHD op een leuke manier te helpen, heb ik als extra de cursus :

‘inzet van honden voor kind en jongeren met ADHD’ gevolgd.

Ik heb mijzelf gecertificeerd als lerares voor Peuter- en Kleuteryoga, om het jonge kind al van jonge leeftijd verrijking en weerbaarheid aan te bieden.


Kind- en jeugdgroepsleidster

Coach bij leerproblemen

Gespecialiseerd in Cognitieve gedragstherapie

Peuter en Kleuter Yoga


EHBO en Kinder EHBO

Wandel EHBO en Sport EHBO

Medische kennis


 

Coping is voor mij een geweldig interessant gedeelte om cliënten te helpen. Het heeft direct een speciale interactie tussen mensen of mens en dier. Wij werken samen met diverse bedrijven om direct in te kunnen springen op de huidige maatschappij.Libra Therapie & Coping