Trainingen

Libra

Therapie & Coping

   De praktijk voor therapie, coping, coaching en educatie!


Trainingen

Mensen kunnen te maken krijgen met gebeurtenissen of problemen waardoor ze uit balans raken. Een ontwikkelingsproblematiek kan ook in de mens zelf al aanwezig zijn. Omdat ons  bedrijf kleinschalig is er een heldere duidelijke  persoonlijke aanpak hierdoor is er altijd een luisterend oor voor u. De behandelmethode is gebaseerd op de theorie dat gedachten, gevoelens en gedrag met elkaar onlosmakend verbonden zijn. De behandelingen zijn breed inzetbaar (bij kind, jeugd en volwassenen) en geven een helder beeld. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden en welke behandeling het beste bij u past, waarmee u uw dagelijkse functioneren weer volledig kunt doen of balans vinden.

Tevens kunt u werken om verder te ontwikkelen, kwaliteiten in jezelf ontdekken.

Wij werken Evidence –Based.


U kunt een afspraak maken om in ons bedrijf deel te nemen aan een (groeps)cursus of persoonlijke begeleiding. Indien gewenst kunnen wij de afspraak plaats laten vinden op uw locatie of bedrijf.


Klik voor meer informatie over de trainingen op een van de trainingen in het menu aan de linkerkant of hieronder.


Geef bij aanmelding of informatie even duidelijk uw leeftijd en training op zodat u niet in de verkeerde groep komt. Trainingen starten op diverse dagen.

Aanmelden kan via ons e-mail adres:  secretariaat@therapieencoping.nl


Trainingen:

> Zelfontwikkeling

> Weerbaarheid

> Dit ben ik

> Communicatie

> Autisme en spel

> Slaapproblemen

> Eetproblemen (Voeding en eetstoornissen)

> Zindelijkheidstraining

> ADHD Training

> Angst

> Stress


Libra Therapie & Coping